lopnet

Våra paket
>Privat
>Företag
>Jämförelsetabell

Kundtjänst
>Frågor och svar
>Kundzon
>Guider (zendesk)

Företaget
>Om lopnet
>Nyhetsbrev
>Avtalsvillkor

Vi växer sakta men säkert..

Redan 1998 började tankarna om ett eget webbhotell gro då de aktörer som fanns på marknaden inte levde upp till våra förväntningar. Hösten 1999 var det klart, coolhost.net startades i liten skala med inhyrda servrar i USA. Tyvärr är det lite för lång svarstid över atlanten så 2005 gick vi helt över på enbart egna servrar placerade på svensk mark. Vi har spritt ut oss lite över sverige och har servrar i Falkenberg och Göteborg.

Samtliga servrar kör FreeBSD. Dom är placerade i hallar som har bra skalskydd, är larmade dygnet runt och har avbrottsfri kraft. Vi har Tele2 och Telia som internetleverantörer.

Resultatet på kundundersökningen vi gjorde i samband med lanseringen av vår nya sida visade att vi har nöjda kunder (4,8 av 5 i medelbetyg). Vilket självklart är vårt mål. Vi jobbar nu vidare på att bygga om webbmailen så den passar den här strukturen, och implementera lite nya funktioner när vi ändå är igång.

Stort tack till Martin Eliasson för sin utomordentliga grafiska formgivning.
Roger Johanssons sida om tillgänglighet har vi fått mycket inspiration ifrån.

Letar du även efter kompetenta Apple-tekniker i Göteborgsområdet och Malmöregionen eller kanske bara en bra leverantör av Apple-datorer och tillbehör står vi även tillhanda med det.

Niklas Blomdalen
LOP i Göteborg AB

Kontaktinfo
LOP i Göteborg AB
Telefon 031-308 82 20
informationlopnet.se

Besöksadress
Lillkullegatan 24
412 74 Göteborg
Sverige

Övrig info
Vi innehar f-skatt
Orgnr. 556601-5649
Avtalsvillkor

Support och hjälp
Helpdesk och wiki
Skapa ett nytt ärende